Knarrholmen

Bröllop. Fest. Kalas

Möjligheterna är många för er som vill ordna en fest eller ett event med det där lilla extra, kanske passar vår stora takterrass bäst, med utsikt över det glittrande havet och den vackra skärgården, eller själva restaurangen som är ett säkert kort för en härlig stämning och god mat. Mitt på ön ligger även Rotundan, eller ”dansbanan” som den också kallas, en riktigt genuin och mysig lokal som ofta används till bröllop och andra fester.

Ta chansen att boka en privat fest, matlagningskurs och övernattning på Knarrholmen, där transporten till och från ön blir en del av upplevelsen. Bjud på ett glas bubbel och låt en RIB ta er en extra sväng runt de vackra öarna. 

Våra lokaler

Rotundan

Vår anrika festlokal, ”dansbanan” erbjuder en unik och charmig atmosfär som passar perfekt för olika typer av evenemang året runt!

1 - 120 personer

Restaurangen

The O.G. Den moderna miljön med dess rustika inslag bidrar till en stämning som passar perfekt för alla typer av arrangemang året om!

1 - 125 personer

Taket

Några år efter restaurangen byggts så glasade vi in och isolerade vår övervåning. Lite modernare med underbar utsikt över havet.

1 - 60 Personer

SÅ HÄR KAN ETT BRÖLLOP SE UT

Vigsel på öns utsiktsplats eller i närliggande kyrka

Brudskål på restaurangens takterrass eller bryggan med utsikt över skärgården

Bröllopsmeny framtagen tillsammans med brudparet som avnjuts i Rotundan eller restaurangen med ett passande dryckespaket.

Kaffe och avec
Barservering och dans
Vickning

DET PERFEKTA BRÖLLOPET FÅR NI HOS OSS!

Fira er stora dag i en fantastisk skärgårdsmiljö. Tillsammans skapar vi det perfekta bröllopet just för er. Vår härliga restauranglokal kan abonneras under hela året med undantag 22 juni -15 augusti. Om ni vill ha ert bröllop under dessa datum finns vår anrika festlokal Rotundan ”dansbanan” tillgänglig för bokning året runt.

Maila oss så hjälper vi er med ert perfekta bröllop

Hör av er!

När ni landar på Knarrholmen för en konferens, möte, kickoff, fest eller storslagen middag – så vet ni att ni är in goda händer. Vi regisserar ert event tillsammans med er. Möjligheterna är oändliga på västkustens dolda pärla – endast 15 ynka minuter från Saltholmen.