Knarrholmen

Kommande event

Varmt välkommen till vår evenemangssida där spänningen aldrig tar slut! Här håller vi dig informerad om kommande höjdpunkter såsom vinprovningar, musikspelningar, olika middagar och dylikt!

För att säkerställa att du inte missar något, besök vår evenemangssida regelbundet. Markera datumen och boka platserna i förväg för att säkerhetställa din plats här på Knarrholmen!

På SAMTLIGA EVENT HAR VI EXTRAINSATT FÄRJA CA 23:15

3e Juli 18:00 – 23:00

Musik m. TOMMY NILSSON

Upplev Tommy Nilssons unika röst och fantastiska låtskatt i ett sammanhang utöver det vanliga. En helkväll där ni får möta Tommy Nilsson i ett format som ni aldrig tidigare sett honom. Tillsammans med sin pianist Sven Gunnar Petersson så tas publiken med genom en musikalisk resa där Tommy framför sina stor hits blandat med anekdoter och musik som inspirerat honom under sin snart 40 åriga karriär som en av vårt lands mest folkkära artister.

Det blir en helkväll där god mat, miljö, dryck och musik kommer skapa magi. Missa inte detta unika tillfälle att se Tommy Nilsson i ett avskalat, nära och det mest personliga framträdande han gjort.

Trerätters + underhållning 1195:-

BOKA HÄR
9e Juli 18:00 – 23:00

MUSIK M. LAGAYYLIA FRAZIER

Möt Sveriges souldrottning i en personlig, varm, energifylld show där publiken får höra fantastiska tolkningar av de artister som betytt mycket och inspirerat LaGaylia i hennes musikaliska karriär.

Publiken kan förvänta sig en helkväll där LaGaylia tillsammans med Christopher ”Dompan”Domnique bjuder på en kavalkad av hits från bla Aretha Franklin, Michael Jackson, Tina Turner, Whitney Houston, Prince och många andra stora amerikanska soul och popstjärnor.

Varmt välkomna till LaGaylias Dinnershow och My american soul songbook!

Trerätters + underhållning 995:-

BOKA HÄR
17e Juli 18:00 – 23:00

Musik m. Andreas Johnson

Avskalat – Tilltalat är en sammanfattande musikalisk resa från garaget och tvättstugan i Huddinge där de första fröna såddes till en livslång kärlek till musiken. Anekdoter och historier varvas med låtar från den egna låtskatten men också med andra låtar som kommit att prägla Andreas liv. Från Daggstigen till Wembley och lite till. Tillsammans med gotlandsmusikern och parhästen Johan Lyander åker Andreas runt i sommar på en turné med nedslag på härliga Sverigepärlor.Varmt välkomna!

Trerätters + underhållning 995:-

BOKA HÄR
18e Juli 18:00 – 23:00

MUSIK m. MagnuS Carlsson

Magnus Carlsson behöver knappast någon närmre presentation. Med åtta tävlingsbidrag i Melodifestivalen och som sångare i Barbados är det få som inte har nynnat på hitsen ”Kom hem” och ”Se mig”. Mångsidigheten gav honom även en plats som en av fyra discodivor i världsgruppen Alcazar samtidigt som Magnus hela tiden varit en av Sveriges största soloartister. Med över 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller är han en våra mest folkkära artister. Magnus bakom flygeln som nära och intimt bjuder på en mix av anekdoter och favoritlåtar. Mot slutet av kvällen, höjer han sen tempot med många av sina odödliga hits.

Trerätters + underhållning 1195:-

BOKA HÄR
20e Juli 18:00 – 23:00

MUSIK m. ANDERS EKBORG

Kom och möt en av Sveriges bästa röster i en unik och intim dinnershow-miljö. Anders Ekborg har blivit hyllad för sina insatser i våra allra största musikalsuccéer genom tiderna så som Kristina från Duvemåla, Chess på svenska, Så som i himmelen m.fl.

Anders Ekborg har också gjort flera bejublade roller som skådespelare på film och TV. Tillsammans med sin gamla parhäst gitarrvirtuosen Bengt Magnusson bjuder de på en kväll fylld av en dynamisk blandning från Anders breda repertoar.

Publiken bjuds på allt från Bellman, Taube, Sting, Adele till förstås Björn o Benny, för att nämna några.

Showen kryddas med anekdoter från Anders långa karriär men också dagsfärska historier då varje kväll blir unik!

Trerätters + underhållning 995:-

BOKA HÄR
28e Juli 18:00 – 23:00

MUSIK m. Johan Boding

Johan Boding, en av Sveriges mest uppskattade sångare, förbereder sig för en magisk kväll på Knarrholmen, där han kommer att hylla den legendariske Ted Gärdestad. Denna idylliska ö i Göteborgs skärgård blir en perfekt scen för Boding att tolka Gärdestads odödliga musik. Publiken kan förvänta sig en kväll fylld av nostalgi och känsla när Boding framför älskade låtar som ”Sol, vind och vatten” och ”Himlen är oskyldigt blå”. Med sin starka röst och djupa respekt för Gärdestads verk, kommer Johan Boding att skapa en oförglömlig upplevelse för alla närvarande.

Trerätters + underhållning 995:-

BOKA HÄR