Knarrholmen

Kommande event

Varmt välkommen till vår evenemangssida där spänningen aldrig tar slut! Här håller vi dig informerad om kommande höjdpunkter såsom vinprovningar, musikspelningar, olika middagar och dylikt!

För att säkerställa att du inte missar något, besök vår evenemangssida regelbundet. Markera datumen och boka platserna i förväg för att säkerhetställa din plats här på Knarrholmen!

26-27e April 12:00 till 23:00

Sparris & tryffel

Skräddarsydd för finsmakare, under vår sparris & tryffel helg erbjuder vi en meny med fyra utsökta rätter för 695 kr. För att förhöja smakupplevelsen erbjuder vi även ett vinpaket för 395 kr.
 
1. Vit sparris – mandel – brynt smör – krasse
2. Jordärtskocka – havskräfta – tryffel – dill
3. Kungsflundra – grön sparris – tryffel – beurre blanc
4. Mandelbiskvi – havtorn – gräddfilsglass
 
Fyra rätters 695:-
Vinpaket 395:-
 
BOKA HÄR
10e Maj 18:00 – 23:00

Musik m. LOLLO, PER, KALLE, HANS, ALEX & ALEX

Fånga en kväll av ren glädje och underhållning med Lollo Gardtman, Kalle Moraeus och Per Fritzell, Hans Helander och Alex & Alex

Denna dunder kvartett med musik & Humor i Världsklass, möts i en oförglömlig kväll endast på Restaurang Knarrholmen. För att göra kvällen ännu mer minnesvärd, serverar vi en läcker trerättersmiddag som passar perfekt till kvällens festligheter.

Fr. Ceviche – dill – ättika – vattenkrasse
Vr. Grillsharing – primörer – rödvinssås – krossad potatis
Dr. Creme brulée – vit choklad – hallon

Trerätters + underhållning 1195:-

BOKA HÄR
26e Maj 15:00 – 20:00

MORs dag och lasse kronér

Lasse Kronér, en legendarisk röst inom musik och tv, kommer bjuda på klassiker och dela med sig av personliga berättelser och anekdoter. Ta denna chansen att uppskatta din mamma och skapa härliga minnen hos oss!

Boka bord redan nu för att säkra din plats och ge din mamma den speciella dagen hon förtjänar, fylld med kärlek och glädje tillsammans med Lasse Kroner.

Fr. Toast skagen – brioche – rödlök – dill
Vr. Fiskefångst – sandefjordssås – löjrom – sparris
Dr. Jordgubbar – sockerkakskrutonger – vaniljglass

Trerätters + underhållning 795:-

BOKA HÄR